Περπατώντας πάνω σε ψηλά τακούνια!

Δείτε πρακτικές συμβουλές για να φοράτε σωστά ψηλοτάκουνα παπούτσια.

τακούνια

ψηλά

συμβουλές

eshop

dilemmashoes.gr Fashion Stories ΒΑΔΙΣΤΕ ΜΕ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ

 

 τακουνια πανω παπουτσια περπατωντας
 

 

 δειτε περπατωντας πρακτικες τακουνιαΤο περπάτημα με ψιλοτάκουνα παπούτσια προσθέτει χάρη στην κίνηση και δίνει αέρα στο σύνολο της εμφάνισης. Όταν όμως περπατάτε σωστά! Διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κωμικοτραγικό. Πρώτη συμβουλή λοιπόν είναι να κάνετε πρώτα μερικές δοκιμές μόνη σας, πριν ....πάρετε τους δρόμους με ψηλά τακούνια! Και βέβαια να μην ξεκινήσετε κατ' ευθείαν από πολύ ψηλά τακούνια, αλλά και να αποφεύγετε να τα φοράτε όταν πρόκεται να περπατήσετε πολύ.  Συνδυάστε τα σωστά με το ντύσιμό σας, ώστε να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα, ειδικά αν τα φοράτε πρωινές ώρες.

 

 τακουνια βαδιστε περπατωντας ψηλοτακουναΝα κάνετε μικρότερα βήματα από το συνηθισμένο, φέροντας το ένα πόδι μπροστά απ' το άλλο σε κάθε βήμα σας, με χαλαρή κίνηση, χωρίς να σφίγγετε το σώμα σας.

 

 τακουνια βαδιστε περπατωντας ψηλοτακουναΝα βηματίζετε φέρνοντας πρώτα σε επαφή με το έδαφος το εμπρός μέρος του ποδιού (όχι τα ακροδάχτυλα). Να θυμάστε πάντα  βέβαια ότι τα τακούνια δεν προσφέρουν στήριξη,  η οποία προέρχεται όλη από το εμπρός μέρος του ποδιού, οπότε ακόμα και όταν απλά στέκεστε, χρειάζεται προσοχή.

 

 τακουνια βαδιστε περπατωντας ψηλοτακουναΕφαρμοόστε το κλασικό "κόλπο", χαράσσοντας το κάτω μέρος των παπουτσιών, ώστε να μην γλιστράνε. Οι ραβδώσεις που θα χαράξετε πρέπει να είναι ασύμμετρες.

 

 τακουνια βαδιστε περπατωντας ψηλοτακουναΠερπατώντας με ψηλά τακούνια, το σώμα σας και το κεφάλι σας πρέπει να είναι σε ευθεία θέση, ώστε να έχετε καλύτερη ισορροπία, αλλά και βέβαια να περπατάτε σωστά και χωρίς να βλάπτονται τα πόδια σας.

 

 

    παπουτσια σωστα πρακτικες ψηλα
 
 περπατωντας πρακτικες eshop δειτε

dilemma,παπουτσια,τσαντες,ελευσινα,eshop
dilemma,παπουτσια,τσαντες,ελευσινα,eshop
είσοδος login μέσω Facebook εγγραφή

 

 

Jeffrey CampbellSHE COLLECTIONFAVELASand by SayaRed DotProvocatore by FRNCShoe BizzMakis FardoulisJessica SimpsonINFINITYMiss NitroDesireePargianaMOURTZICapriceWall Street ShoesFRNCIpanemaMarco TozziStefania ShoesAlpeDilemmaShopping Sets
3