Δείτε τα διαφορετικά είδη παπουτσιών

Πληροφορίες και προέλευση για τα διαφορετικά είδη παπουτσιών

μόδα

συμβουλές

παπούτσια

τσάντες

dilemmashoes.gr Fashion Stories ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

 

 

 ονομασιες προελευση διαφορετικα τσαντες
 
 
ΓΟΒΑ είναι το παπούτσι με το επάνω μέρος του μονοκόμματο, χωρίς γλώσσες ή κορδόνια. Μπορεί απλά να έχει επικολλημένα διακοσμητικά.                 μοδα ονομασιες παπουτσιων δειτε        ΜΠΟΤΑΚΙ είναι το παπούτσι που, όπως και η μπότα είναι κλειστό, φτάνει όμως περίπου μέχρι τον αστράγαλο.                  ΜΠΟΤΙΝΙ λέγεται το μποτάκι που φτάνει ως τον αστράγαλο, αλλά ξεχωρίζει για το πιο φινετσάτο στυλ, αλλά και το συνήθως πιο ψηλό τακούνι του.
             
 διαφορετικα δειτε μοδα πληροφοριες   ΜΠΟΤΑ είναι το κλειστό παπούτσι που φτάνει μέχρι και το γόνατο ή λίγο πιο κάτω από αυτό. Υπάρχει και η μπότα τριών τετάρτων που φτάνει συνήθως μέχρι την κνήμη.   ΦΙΑΠΑ λέγεται ένα κομμάτι που κολλιέται στο μπροστινό μέρος της σόλας για την σηκώσει πιο ψηλά και συνήθως συνοδεύεται από αντίστοιχο τακούνι στο πίσω μέρος της σόλας.   ΜΠΑΡΕΤΑ είναι η λωρίδα που καλύπτει οριζοντίως το κου ντε πιε του παπουτσιού προσφέροντας σταθερότητα.  
             
ΣΚΑΡΠΙΝΙ είναι το παπούτσι με γλώσσα και κορδόνια και χωρίς ψηλό τακούνι κι η ονομασία του βέβαια προέρχεται απ' το κλασικό αντρικό παπούτσι.    ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ είναι πρακτικά η φλατ, χωρίς τακούνι, γόβα που μπορεί να έχει γλώσσα ή μπαρέτα ή όχι.    
 τσαντες μοδα ειδη προελευση 
  ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ είναι η ψηλή και ενιαία σόλα που μπορεί πρακτικά να υπάρχει σε κάθε είδος παπουτσιού δίνοντας ύψος και θυμίζοντας τους κοθόρνους. 
             
 ΜΙΟΥΛ είναι το παπούτσι που δεν προσφέρει στήριξη στη φτέρνα, ρίχνοντας όλο το βάρος μπροστά. Αν και δεν είναι απαραίτητο, συνήθως είναι ψηλοτάκουνα.
  ΠΕΔΙΛΟ είναι το παπούτσι που αφήνει ακάλυπτα πολλά σημεία του ποδιού και η πιο συνηθισμένη σχεδίαση είναι με πολλές λωρίδες.    ΜΟΚΑΣΙΝΙ είναι το παπούτσι που έχει γλώσσα, αλλά δεν έχει κορδόνια, χωρίς να έχει σημασία το ύψος του τακουνιού.      δειτε συμβουλες παπουτσια προελευση
 
 
 δειτε συμβουλες ειδη παπουτσια 
 

dilemma,παπουτσια,τσαντες,ελευσινα,eshop
dilemma,παπουτσια,τσαντες,ελευσινα,eshop
είσοδος login μέσω Facebook εγγραφή

 

 

Jeffrey CampbellSHE COLLECTIONFAVELASand by SayaRed DotProvocatore by FRNCShoe BizzMakis FardoulisJessica SimpsonINFINITYMiss NitroDesireePargianaMOURTZICapriceWall Street ShoesFRNCIpanemaMarco TozziStefania ShoesAlpeDilemmaShopping Sets
3