Συμβουλές για να συνδυάσετε σωστά τα χρώ

Δείτε πληροφορίες για τους χρωματικούς συνδυασμούς

χρώματα

μόδα

τσάντες

παπούτσια

dilemmashoes.gr Fashion Stories ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

 

 παπουτσια χρωματα πληροφοριες συνδυασμους
 χρωματικους συνδυασμοι δειτε τσαντες 
 
ΜΑΥΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ μπορούν να συνδυαστούν με όλα σχεδόν τα χρώματα, ακόμα και με φωτεινά ή με σχέδια που απλά έχουν μάυρες λεπτομέρειες. Καλό είναι με τα μαύρα παπούτσια να επιλέγετε συνολικά διχρωμία στα ρούχα και όχι εμπριμέ σχέδια. Ο συνδυασμός με καφέ είναι δύσκολος και χρειάζεται προσοχή!   ΚΑΦΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ συνδυάζονται ωραία με γήινα χρώματα αλλά και με πιο τολμηρές επιλογές όπως το πορτοκαλί, το λιλά και το γαλάζιο.    ΛΕΥΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ταιριάζουν βέβαια με όλα τα ανοιχτά και παστέλ χρώματα. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εμπριμέ ρούχα.   ΜΠΕΖ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα γήινα χρώματα, αλλά και με το μάυρο, το μπλε, το ροζ και το γαλάζιο.
 
 συμβουλες συνδυασμους πληροφοριες χρωματα 
 
 
 τσαντες τους σωστα συνδυασμοι    

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Η μονοχρωμία είναι πάντα μια καλή επιλογή για να πετύχετε ένα διαχρονικά κομψό αποτέλεσμα. Συνδυάστε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ του ίδιου χρώματος για να πετύχετε ένα κομψό, αλλά και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δώστε όμως προσοχή στην επιλογή των υλικών, ώστε το σύνολο να είναι ισορροπημένο, χωρίς πχ. τα παπούτσια να μοιάζουν πιο πολυτελή από το ένδυμά σας. Καλή επιλογή είναι επίσης να συνδυάσετε στο ντύσιμο, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Εδώ θα πρέπει επιπλέον να προσέξετε τη συμμετρία. Και στις δυο επιλογές πάντως, μπορείτε να πετύχετε εύκολα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας, ενώ επιλέγοντας προσεκτικά τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, μπορείτε να δώσετε περισσότερη ένταση στην εμφάνισή σας!

 
 συνδυασμοι συνδυασετε πληροφοριες τους

dilemma,παπουτσια,τσαντες,ελευσινα,eshop
dilemma,παπουτσια,τσαντες,ελευσινα,eshop
είσοδος login μέσω Facebook εγγραφή

 

 

Jeffrey CampbellSHE COLLECTIONFAVELASand by SayaRed DotProvocatore by FRNCShoe BizzMakis FardoulisJessica SimpsonINFINITYMiss NitroDesireePargianaMOURTZICapriceWall Street ShoesFRNCIpanemaMarco TozziStefania ShoesAlpeDilemmaShopping Sets
3